На четвъртфиналите се идват. Храдец може да разчита и на връщането на феновете

Благодарение на болести и наранявания Petera Frühaufa Petera Mikuše е пълен състав не може да говори, но че и двете опитни защитници в плейофите тази година не се намесват, е известно, в продължение на няколко седмици. Поради това само физически неуспеха в последния момент е възможно липсата на нападател Томаш Troliga.

С други думи, хокеистите Храдец Кралове в средата на първия мач от тазгодишните четвъртфинали плейофите в Прага срещу Спарта присъства в най-силната възможна линия-горе.

Мис бихте направили дори не нападателя си и защитник Иржи Šimánek Рене Vydarený, които по здравословни причини, пропусна последните няколко мача от. – Те и двамата се обучават и са готови да се качат на борда.Troiligy или нараняване не е сериозно “, потвърди информацията помощник-треньор Иржи Kučera Храдец.

Hradecký екип и почивка седмици, приключили предварителен кръг плейофите, взети заедно, така че в допълнение към тези защитници ще бъде завършена. Тя е в този сезон рядко се случва.

Въпреки, че през последните дни с треньора на отбора и други играчи на хокей, че треньори биха могли да използват, в случай, че по време на плейофите, ситуацията се влоши. За защитник на Оломоуц Сметана се присъединиха нападателите Русек и Бергер, които бяха домакини този сезон в Хавличев Брод.

“Сезонът приключи, за да са на разположение,” потвърди Кучера. Отборът на Храдец Кралове имаше девет дни, за да се подготви за първото тримесечие на сезона.Миналата седмица той взе кратък тренировъчен лагер в Vrchlabí, сега обучава в Храдец, Прага се издава утре. “Ние се промени в околната среда за известно време, аз мисля, че ние трябва да помогне”, заяви Кучера.

Точно както играчите, подготвени за мача и техните фенове. Изглежда, че Mountfield ще има голяма подкрепа, не само в домашни игри, но и в тези на Прага.
Сега серията си в сряда и четвъртък ще започне двата мача има вероятност да видите стотици фенове Храдец. Още в понеделник са били почти разпродадени всички билети в клуба Прага Храдец запазени.Тези близо осемстотин феновете, обаче, ще бъдат добавени към много други хора, които имат билети предварително закупени директно от клуба Спарта.

“Според нашата информация ще бъде както следва продадените билети за много, ние очакваме, че не може да има два пъти това, което имаме от Спарта нас “, каза маркетинг мениджърът Храдец клуб Томаш Боровец.

След мачовете в Прага в сряда и четвъртък ще се състои в неделя и понеделник, за да играе в Храдец и Фортуна арена трябва бъдете пълни.Клубът вчера пусна билети, които не бяха купени от постоянните собственици, и много скоро бяха почти изчезнали. “Въпреки факта, че Храдец Кралове дори не са започнали кулминацията на сезона, който току-що е започнал, вчера имаше важна информация за следното: Осем играчите на тазгодишния отбор разшириха договора в последните дни. Той е вратар на Кантор и Касела, защитник Фрюхаф, Дитц и Плашил и нападатели на Дея, Червен и Тролигу.Ясно е, все още не е случаят Mertl, пресече първи нападението, а през този сезон най-продуктивните играч в отбора, бих искал да се опита чужд ангажимент.

Rate this post