Betfair

betfairBetfair е водещата борса за спортни залагания в света. В нея залагащите са в състояние да играят на коефициенти по собствен избор, които са средно с 20% по- високи от тези на традиционните букмейкъри. Носител на множество награди, Бетфеър може да се похвали със солидна репутация сред всички любители на спортните залагания и с авангардния си софтуер, който го прави един от най- уважаваните сайтове за спортни залози в света.

В главата “Основни положения в залаганията” от предната статия ви запознахме с една от възможностите на борсата Betfair – да правите арбитражни залози. Това бихте могли да правите, както едновременно залагате на всички възможни изходи на събитието, което сте избрали на подходящи коефициенти, така и лейвайки ги. Също така може да търгувате на един единствен изход, баквайки на висок коефициент и лейвайки на по-нисък, като можете да го правите и в обратния ред, а с подходящ капитал – и едновременно. Не забравяйте – условието, което трябва да е изпълнено, за да затворите зелен пазар: коефициентът, на който сте заложили, да е по-голям от коефициента, на който сте лейнали! Ако сте заложили и сте върнали само залога, то потенциалната ви печалба ще е равна на разликата в коефициентите умножена по стойността на залога минус комисионната на Бетфеър.

 

Регистрирай се и получи бонус

 

 

Bet365 – Методи на Плащане
Метод на Плащане Такса Обработка Мин.
bet365-skrill Безплатно Незабавно 10 лв
bet365-neteller Безплатно Незабавно 25 лв
bet365-visa Безплатно Незабавно 10 лв
bet365-banktransfer Безплатно над 700 лв 1-3 Работни Дни 1 лв

 

Регистрирай се и получи бонус

 

БетфеърBetfair начислява комисионна върху вашите нетни печалби на пазарите. Ако имате нетна загуба на пазар, не трябва да плащате комисионна. Комисионната се изчислява като се умножат нетните печалби по основния лихвен процент. Например, ако спечелите чиста печалба от 100 лв. и вашият основен лихвен процент е 5%, то ще трябва да заплатите 5 лв. комисионна. С времето борсата ще намали процентът, който взима от вашите печалби. Това се определя от броя на натрупаните Бетфеър точки, които се начисляват в сметката.

Отдела за обслужване на клиенти в Бетфаир се слави с бързото си време за реакция, а в допълнение към това сайтът се отличава и със задълбочено FAQ ръководство, за да помогне на новодошлите, които не са запознати с борсата за залагания.

Betfair 4.40/5 (88.00%) 20 votes